Sanzi

Øjenbryn Serum

Øjenbryn serum som giver fyldigere og stærkere øjenbryn

Eyebrow Enhancing Serum er til dig, som ønsker et bryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i specielt udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at bruge Eyebrow Enhancing Serum én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.

I denne bryn serum er der produkt til ca. 2-3 måneder ved brug 2 gange om dagen, som er den mængde vi anbefaler for den hurtigste effekt.

Jeg anbefaler ikke brug af Eyebrow Enhancing Serum, hvis du er gravid. Ammende må gerne bruge den. 


Sådan anvender du det: 

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester og snavs. Du skal med et penselstrøg smøre serummet på øjenbrynene en til to gange dagligt. Vi anbefaler, at du smører serummet på dine øjenbryn både morgen og aften, for at opnå den maksimale effekt og hurtigste resultater.

Sanzi øjenbryn serum er 100% vegansk og fri for parfume, homoner og parabener  – som det gælder for alle Sanzi Beauty produkter.

Pris: 640 kr.


Øjenvippe serum

Vippeserum med resultatgaranti.

Eyelash Growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. Hvis du ikke får et resultat, kan du få pengene tilbage. 

Jeg anbefaler ikke brug af Eyelash Growth Serum, hvis du er gravid. Du må gerne bruge den, mens du ammer.Sådan anvender du produktet:

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester af snavs. Herefter er Eyelash Growth Serum simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant én gang dagligt.

Der anbefales, at påføre den om aftenen, da du sikrer dig at give produktet tid til at trænge dybt ned uden at du påfører andet ovenpå.

OBS: Du behøver ikke påføre produkt på de nederste vipper, vores serum skal nok fordele sig på både de øverste og nederste øjenvipper, når du blinker med øjnene.

Du vil opleve at dine øjenvipper bliver længere efter ca. 6-8 uger og det maksimale resultat vil du typisk kunne se efter 16 uger.

 - Længere & fyldigere vipper
 - Resultatgaranti (se handelsbetingelser)
 - Svier ikke ved påførsel
 - Oliefri, hormonfri og fri for parabener
 - Ikke tilsat kunstig parfume
 - 100% vegansk certificeret

Pris: 590 kr.


Vippe & bryn Conditioner

Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner

Serum Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde.

Eye Zone Conditioner Serum er oplagt til dig, der har fået lavet et permanent vippebuk eller lash extensions, da den går ind og styrker dine vipper uden brug af olie.Sådan anvender du produktet

Anvend Eye Zone Conditioner Serum efter du har renset ansigtet Produktet anvendes 1-2 gange om dagen – evt. morgen og aften. Du bruger den ved at køre den mascara-lignende børste over øjenvipperne og/eller øjenbryn en til to gange dagligt.

OBS: Hvis børsten føles tør ved påførsel, kan det hjælpe at ryste flasken en smule.Her får du et ekstra skud pleje, som kommer dine vipper- og bryn til gavn.

 - Styrker vipper & bryn
 - Oliefri
 - Rig på peptider og antioxidanter 
 - Fri for parabener og parfume
 - Vegansk certificeret

Pris: 320 kr.