Osmosis Beauty Medi (Facial) 


Facial Osmosis Medi Facial er en skræddersyet behandling, som målretter netop din hud og den tilstand den er i netop nu.

Ved hjælpe af specielle massage teknikker indsluses koncentrater, der sammensættes individuelt i både indhold og dossering.


Behandlingen indeholder:

Dobbelt afrensning, peeling med mælkesyre og enzymer under damp, 10 minutters dybderens, serums og koncentrater efter hudens tidstand, massage, maske, øjencreme, dagcreme og afsluttende solcreme. (60 min.) 


Pris: 645 kr.

Osmosis Beauty Medi (Infusion)


Infusion Osmosis Medi Infusion er en unik og patenteret A-vitamin peeling, der ikke bare booster din hud og skaber resultater nu og her.

Den deponerer A-vitaminet i din hud, så det langsomt frigives over de efterfølgende 30 dage. A-vitamin, i den unikke udforming, der er patenteret af Osmosis, er den bedst kendte stimulator af produktionen af kollagen.

En øget produktion af kollagen vil medføre en virkelig, varig foryngring af din hud. Derudover vil denne peeling blive tilført et udvalg af pulveringredienser, som bliver sammensat specifikt til at arbejde med din huds tilstand/behov.


Behandlingen indeholder:

Dobbelt afrensning, peeling med mælkesyre og enzymer, Facial Infusion (2,5% Retinaldehyd peeling) under damp, serums og koncentrater efter hudens tilstand, massage, maske, øjencreme, dagcreme og afsluttende solcreme. (70 min.)


Pris: 845 kr.